Workshop 'Wilgentunnel bouwen'

For English see below

Wil je leren hoe en wanneer je het beste een wilgentunnel bouwt? Meld je dan aan voor de workshop Wilgentunnel bouwen op zaterdag 17 februari. Na een theoretische uitleg zullen we de handen uit de mouwen steken om de tunnel neer te zetten. Na afloop kunnen we met trots terugkijken naar het bouwwerk dat in het stadspark zal blijven staan als onderdeel van ‘Natuurlijk Tapijn’.

Momenteel wordt er hard gewerkt in het stadspark. Een gedeelte van het stadspark, waaronder ook het terrein van de Tapijnkazerne, gaat op de schop deze winter. In het vernieuwde park worden natuurlijke speelelementen geplaatst, zoals houten boomstammen, stapstenen en ook een wilgentunnel. De Tapijntuin heeft de eer gekregen om de wilgentunnel te mogen bouwen en wij delen onze kennis en ervaring graag met geïnteresseerden en omwonenden, vandaar deze workshop.

Stichting Tapijntuin zal eigen verse biologische kruiden thee schenken tijdens de lunchpauze. Gelieve een eigen lunchpakketje mee te nemen.

De workshop wordt gegeven door: Mark Franck van de Tapijntuin en Nelle Driessen van CNME.

Datum: zaterdag 17 februari van 10:00 tot 15:00
Kosten: Donatie basis met als richtbedrag € 10,- euro p.p. (graag ter plekken voldoen).
Verzamellocatie: in het stadspark, op het bruggetje dat over de Jeker loopt nabij de Tapijntuin.

Aanmelden: via info@tapijntuin.nl 
Voor vragen kun je Mark Franck bellen: 06-41057383

Dichtbij, betaald parkeren kan op Aldenhofpark, op de ventweg van de Prins Bisschopsingel of op Henri Hermanspark.

 

English

If you would like to learn and help how to build a willow structure. We’re going to build a willow tunnel at the 17th of February in Stadspark Maastricht near the Tapijntuin.
Feel free to join by sending an e-mail at info@tapijntuin.nl. We’ll ask a contribution for the foundation Tapijntuin from approximately €10,- to support us.
We’ll supply you with fresh organic herb tea from Tapijntuin, but please take care of your own lunch.

  

27072391_1582258581864599_8105087068990954911_n.jpg